Η εκπαίδευση στην τεχνική όγκου προσφέρει στους στυλίστες βλεφαρίδων μια τέλεια επιμόρφωση προκειμένου να επεκτείνουν όχι μόνο την τεχνογνωσία τους, αλλά και το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Θεωρητικό μέρος και εργασία σε μοντέλο με την καθοδήγηση ειδικού:

 • Θεωρία Αισθητική ματιών
 • Τεχνικές κόλλησης τρίχα-τρίχα
 • Διάφορα ειδικά θέματα
 • Πληροφορίες προϊόντων
 • Εξυπηρέτηση πελατών με επιλογή των κατάλληλων βλεφαρίδων (μήκος/καμπύλωση/πάχος/τεχνική)
 • Προετοιμασία για την επεξεργασία των βλεφαρίδων και την τεχνική τοποθέτησης.
 • Πρακτική εξάσκηση σε κούκλα και σε μοντέλο.
 • Εκπαίδευση στην τεχνική όγκου: Τεχνική Volume 3D

Καθώς οι απαιτήσεις της γυναίκας αλλά και της ομορφιάς αυξάνονται σας προσφέρουμε τον καλύτερο εκπαιδευτικό τρόπο να διδαχθείτε στην σχολή μας την εκπληκτική αυτή μέθοδο και να αποκτήσετε την κατάλληλη πείρα αλλά να αυξήσετε και τα κέρδη σας με ένα μοναδικό τροπο.

Διδάσκεστε την εκπληκτική καινοτόμα μέθοδο ‘Extension Bλεφαριδες 3D’’ από την οποία εκτός από τον θαυμασμό που θα εισπράξετε από την πελάτισσα σας εκείνη την ώρα θα συνεχίζετε να δέχεστε όμορφα σχόλια και σε κάθε συντήρηση της μεθόδου.

3d-vlefarides

Η αποτρίχωση με κερί είναι αποτελεσματική μέθοδος, για να ξενοιάζει ο κάθε άνθρωπος από την περιττή τριχοφυΐα για περίπου 20 ημέρες. Ωστόσο, με τον καιρό η τρίχα εξασθενεί και μετά από κάποια χρόνια το πιθανότερο είναι να μη χρειάζεστε καμία απολύτως μέθοδο αποτρίχωσης.
Οι τρίχες έχουν σπουδαία χρησιμότητα πάνω στο σώμα μας. Στην εποχή μας όμως θεωρούνται αντιαισθήτικες. Το πιο όμορφο, σφριγηλό και ενυδατωμένο δέρμα αν βρίσκεται κάτω από ένα χαλί από τρίχες, απλά δεν υπάρχει.Για το λόγο αυτό γυναίκες και άντρες καταφεύγουν στην λύση της αποτρίχωσης.

Όταν λέμε αποτρίχωση εννοούμε τις τεχνικές με τις οποίες επιτυγχάνουμε ριζική αφαίρεση της τρίχας από το πρόσωπο και το σώμα.
Το συγκεκριμένο τμήμα ασχολείται με την αποτρίχωση σε όλο το σώμα με τις διαδεδομένες μεθόδους.
Ανατομία της τρίχας
Είδη Αποτρίχωσης
Είδη κεριών βάση τύπου δέρματος
Τεχνικές Αποτρίχωσης
Αποτρίχωση Προσώπου
Σχηματισμός Φρυδιών
Αποτρίχωση Σώματος (χεριών,  ποδιών, κοιλιακής χώρας κλπ)
Αποτρίχωση Μπικίνι

Μέθοδος απλή και γρήγορη αλλά απαιτεί προσοχή και για αυτό τον λόγο είμαστε κοντά στους νέους σπουδαστές για να μάθετε τον τρόπο και να ξεκινήσετε να προσφέρετε τις επαγγελματικές σας υπηρεσίες καθώς θα έχετε διδαχθεί αλλά και εξασκηθεί δίπλα μας.

Εάν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις προΫποθέτουν πάντα μια περιποιημένη εμφάνιση τότε το μόνιμο μακιγιάζ είναι η λύση. Με το μόνιμο μακιγιάζ μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ακριβές περίγραμμα ματιών στο άνω αλλά και στο κάτω βλέφαρο τονίζοντας το βλέμμα.

Μια ακόμη μέθοδος προστέθηκε στην κοσμετολογία και έχετε την δυνατότητα να την διδαχθείτε κοντά μας.

Μια μέθοδος που αγαπούν όλες οι γυναίκες και ψάχνουν το κατάλληλο άτομο για να αφεθούν στα χέρια του και μετά από λίγο να μαγνητίζουν με το βλέμμα τους.

Μια μέθοδος όπου αυξάνει την επαγγελματική κατάρτιση στον χώρο της ομορφιάς.

tatto-eyeliner

Μία μέθοδος όπου μπορεί να χαρίσει την έντονη ομορφιά.

Μία μέθοδος όπου με την σωστή μάθηση και πρακτική σας χαρίζει απλόχερα ένα συν στην επαγγελματική σας κατάρτιση,στις ικανότητες σας αλλά και στις γνώσεις σας.

Φανταστείτε να δουλεύετε σε κάποιο κομμωτήριο και να χρειάζονται να κάνουν βαφή στις βλεφαρίδες και αυτό γιατί οι γυναίκες συνεχώς πειραματίζονται  με τα μαλλιά τους οπότε σημαίνει άλλο χρώμα φρύδι,βλεφαρίδες!

Τι καλύτερο λοιπόν να αναλάβετε δράση και να θαυμάσουν όλοι τις γνώσεις σας άλλα να κερδίσετε και κάτι παραπάνω προσθέτοντας αυτήν την υπηρεσία στις παροχές σας ;

vlefarides

Στην σχολή ‘’Sonia Nails Academy ’’ μπορείτε να τα μάθετε όλα!

 

Το Ημιμόνιμο Μανικιούρ είναι η νέα τάση της μόδας, καθώς διαρκεί περίπου 3 εβδομάδες και όλο και περισσότερες γυναίκες το προτιμούν σε σχέση με το απλό μανικιούρ λόγω της διάρκειας του. 

Μια εξαιρετική πρόταση της σχολής μας είναι τα μαθήματα του ημιμόνιμου βερνικιού όπου πλέον είναι και το πιο σύντομο και έχει αποτέλεσμα διαρκείας.

Ένα επάγγελμα της περιποίησης των άκρων όπου οι σπουδαστές της σχόλης μας διδάσκονται σε μοντέλα και μαθαίνουν όλους τους τρόπους εφαρμογής του ημιμόνιμου βερνικιού με εξειδικευμένα εργαλεία

imimonimo

Ένα σημαντικό κομμάτι της περιποίησης των άκρων ακόμα και για την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.Οι σπουδαστές διδάσκονται:

 1. Στην επαγγελματική αντιμετώπιση των πιο δύσκολων προβλημάτων των ποδιών : – αφαίρεση κάλων – ονυχοκρύπτωση.
 2. Στην χρήση επαγγελματικών εργαλείων για την περιποίηση των ποδιών, τα οποία υποστηρίζουν τη σκόπιμη θεραπεία
 3. Στην «υπηρεσία ανακουφιστικού ποδόλουτρου» για τον καθαρισμό και την απολύμανση των ποδιών με χρήση κινητής λεκάνη για εύκολη προσέγγιση στα καθίσματα και τα πόδια των πελατώνtreat
 • Είσφρυση
 • Σκληρύνσεις
 • Κάλοι
 • (Θεωρία, ανατομία, φυσιολογία, παθολογία)

 

Η τέχνη Φροντίδας και Καλλωπισμού Νυχιών αποτελεί τη καλύτερη επιλογή για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Η Περιποίηση των Άκρων σχετίζεται πολλές φορές, με θέματα υγείας και ολοκληρώνεται με καλλιτεχνικές παρεμβάσεις δίνοντας ένα

manic-penti

όμορφο και υγιές αποτέλεσμα. Οι σπουδαστές της ειδικότητας (μανικιούρ-πεντικιούρ) εκπαιδεύονται άριστα σε όλες τις διαδικασίες και τεχνικές Περιποίησης Άκρων από καταξιωμένους επαγγελματίες με εμπειρία, αγάπη στην εκπαίδευση και διαρκή ενημέρωση σε ότι πιο καινοτόμο απαιτεί η τέχνη αυτή.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών σου, μπορείς να διεκδικήσεις με σιγουριά μια θέση εργασίας έχοντας όλα τα εφόδια που απαιτούνται από έναν δεξιοτέχνη καλλιτέχνη.

 

 

Τα μαθήματα είναι κατάλληλα για αρχάριους/ανειδίκευτους αλλά ακόμα για επαγγελματίες του χώρου  που θέλουν να μπουν στον κόσμο της ομορφιάς αποκτώντας γνώση και εμπειρία σε επάγγελμα με μεγάλη ζήτηση και ανάπτυξη.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από επαγγελματίες καθηγητές καταξιωμένους στο χώρο της ομορφιάς.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή με θεωρητική/πρακτική εκπαίδευση σε βασικές και εξειδικευμένες τεχνικές.

Η περμανάντ βλεφαρίδων είναι η μόνιμη καμπύλη που δίνουμε στις βλεφαρίδες, εφαρμόζοντας συγκεκριμένη τεχνική με ειδικά προϊόντα. Οι βλεφαρίδες αποκτά φυσική ανοδική τάση, που δεν μεταβάλλεται και δεν χρειάζεται επιπλέον περιποίηση.

permanad-vlefarides

Η περμανάντ βλεφαρίδων αντικαθιστά με μόνιμο τρόπο το γύρισμα που κάνουμε συνήθως με το ειδικό ψαλίδι βλεφαρίδων.

Εάν θέλουμε να τις κάνουμε πιο έντονες, για ένα πιο έντονο βλέμμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μάσκαρα, τονίζοντας το χρώμα και το πάχος τους.

Η Περμανάντ βλεφαρίδων εφαρμόζεται σε γυναίκες, αλλά και σε άνδρες εφόσον το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Σε έναν άνδρα με ευθείες βλεφαρίδες ή σε βλεφαρίδες με μικρή κλήση, το αποτέλεσμα θα δείχνει φυσικό.

texnita-nixia

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης, ο σπουδαστής εξειδικεύεται στις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους της Αισθητικής Άκρων στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της σχολής. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει την πρακτική του άσκηση και αποκτά επαγγελματική εμπειρία, ώστε να αποφοιτήσει με συγκριτικό πλεονέκτημα ως επαγγελματίας Αισθητικός Άκρων.

Όλα τα μαθήματα μανικιούρ – πεντικιούρ είναι χωρισμένα σε ενότητες και κάθε ενότητα χωρίζεται σε θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. Η θεωρητική κατάρτιση γίνεται με τη βοήθεια από καθηγητές που επιλέγονται με κριτήριο τις γνώσεις, την μεταδοτικότητα και την αγάπη τους για την τέχνη του μανικιούρ

ΜΕΘΟΔΟΣ GEL

 • Επιμήκυνση φυσικού νυχιού με tip και φόρμα
 • Φυσική Ενίσχυση
 • Μόνιμο Γαλλικό
 • Μόνιμη Βαφή
 • Συντήρηση GEL
 • Aφαίρεση GEL
 • Nail Art

ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ

 • Φυσική Επιμήκυνση νυχιού με tip και φόρμα
 • Φυσική Ενίσχυση
 • Μόνιμο Γαλλικό
 • Μόνιμη Βαφή
 • Συντήρηση Ακρυλικού
 • Αφαίρεση Ακρυλικού
 • Nail Art

 

Οι σπουδές Μακιγιάζ οδηγούν με σιγουριά σε μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της ομορφιάς και του θεάματος. Το επαγγέλμα του Make Up Artist συνδυάζει τη δημιουργικότητα με την τεχνική και εφαρμόζεται πάνω στο ανθρώπινο πρόσωπο και σώμα. Οι απόφοιτοι της σχολής νυφικού Μακιγιάζ, κάνουν καριέρα σε παραγωγές, τηλεόρασης, στους χώρους διαφήμισης και της μόδας. Εξειδικεύονται στις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της σχολής.

Ομορφιά! Το αιώνιο ζητούμενο των ανθρώπων. Η νεότητα και η αναζωογόνηση. Η καθημερινή προσπάθεια για τέλεια εμφάνιση. Δεν χρειάζονται, λοιπόν, εξηγήσεις για το πόσο περιζήτητο επάγγελμα είναι αυτό της αισθητικού. Με εργαλεία τα κορυφαία και πιο εξελιγμένα προϊόντα, τις γνώσεις και την καλλιτεχνική του ευαισθησία ο αισθητικός σύμβουλος αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά, διορθώνει ατέλειες, δίνει συμβουλές για τη σωστή περιποίηση προσώπου.